GRUPPER OCH FÖRETAGSEVENT

Restaurang, sportbar, aktivitet & umgänge - det är interpool!

En del av restaurangen kan skärmas av och användas för privata fester. Vi hjälper gärna till att arrangera middagar, företagskvällar och konferenser för ca 500 personer. Självklart gärna i kombination med våra aktiviteter som biljard, bowling, minigolf, dart och shuffleboard för dig som vill prova något annorlunda!

Aktivitetspaket: 3-, 4-, eller 5-kamp

Välj fritt mellan våra aktiviteter och skapa din egen kamp. Ett aktivitetspaket med boule, biljard, shuffleboard och/eller dart tar ca 2-2,5 timmar. I paketet ingår en värd som är med er under hela resans gång och hjälper till med att organisera, fylla i resultat och få er att trivas och tar emot era beställningar.
Vi arrangerar 3-, 4- och 5-kamp alla dagar i veckan utom fredagar och lördagar efter kl 18.

Priser/person: 3-kamp 220 kr, 4-kamp 250 kr och 5-kamp 280 kr.

Vi kan lösa de flesta önskemål såsom olika bufféer, aktivitetspaket och personliga arrangemang.
Ta kontakt med oss och berätta hur du/ni vill ha det!


Aktivitetspaket med biljard

Instruktör
Vi visar gärna och instruerar dig till riktigt bra känsla för hur biljard kan spelas. Våra instruktörer har kunskap och erfarenhet upp till elitnivå. Kom igång, lär dig grunderna och få tips och vägledning.

Eller kör en mer avancerad runda med lite tuffare krav och förväntningar. Instruktören kan även visa trix som du kan imponera på kompisarna med. Lektion enskilt eller i grupp?

Vi skräddarsyr efter just dina/era behov. Ring eller maila oss och berätta hur du/ni vill ha det!
Naturligtvis är egna förslag alltid välkomna!