SHUFFLEBOARD 

spelet där alla kan vara med. Vi är stolta över att vi har 7st Grand Hudson Deluxe som är i absolut världsklass.

Borden är 7 meter långa, varje lag har fyra puckar och kastar varannan puck. Den som är närmast bortre kortsidan av bordet får poäng i olika poängzoner (mellan 5 och 1). Först till 15 poäng vinner. Man kan spela 2-8 spelare per bord.

Borden är konkava vilket ger puckarna en möjlighet att curla in mot mitten igen. Vår tekniker ställer varje vecka in våra bord för att hålla högsta möjliga kvalité på spelytan.

För att skapa en bra friktion mellan bordets yta och pucken är borden sandade, vår personal sandar om borden flera gånger per kväll för att hålla bästa möjliga prestanda.


Pris: 65 kr per person/timmeBILJARD

Biljard är den totala upplevelsen. Kom hit och spela några rundor.

Sätt polarna på plats eller bara ha kul med familjen. Vi har tolv biljardbord av bästa kvalité. En spelomgång tar allt från 30 minuter till någon timme och kan med fördel kombineras med en god middag. Alla är välkomna att delta, nybörjare som proffs.

Pris: 65 kr per person/timme

DART

Utmana dina vänner, familjemedlemmar eller varför inte kollegorna i dart.
Vi har tre dart-tavlor som ni är välkomna att kasta pil på.

Pris: 30 kr per person (oavsett tid)BOULE

I skön avspänd miljö har vi fem boulebanor där du kan testa din kämpaglöd. Bjud in släkt och vänner till en omgång. Men kanske ska du låta din parter vinna över dig för att hålla stämningen på topp.

Pris: 65 kr per person/timme